25 Ocak 2011 Salı

KARdan adam GELDİ

Hava çok soğuk, bugün için İstanbul'da kar alarmı var. Henüz yağdığına şahit olmadım ama bizim eve KARdan adam geldi bile :)



Tabiki kursta yaptığım ilk el boyaması çalışma olan kardan adamlı minik tepsi. Aslında yılbaşından birkaç gün önce tamamlandı, sevgili hocamın katkılarıyla. Yayınlamak bugüne kısmet oldu. Önceki çalışmalarım gibi bunu da henüz kullanmadım. Ama bakar mısınız tablo gibi değil mi? Nasıl kullanacağım ben bu şirin tepsiyi :))

20 Ocak 2011 Perşembe

Mavişler :))

Blogları takip konusunda iyiyim de, kendi bloguma yeni kayıtlar ekleme konusunda biraz tembelim. Nereden başlayacağıma bir türlü karar veremiyorum. Aslında sizlerle paylaşmak istediğim o kadar çok şey var ki. Bir yerden başlamak lazım diye düşündüm ve kursta yaptığım çalışmalarımı paylaşmak istedim.

İlk çalışmam;



Nasıl yapıldığını ahşap boyamayla ilgilenenler çok iyi bilir, peçete transferi :) Tepsi önce maviye boyandı ve ortasına peçete transfer edildi.
Tabi bu şirin ve yapımı kolay tepsimi yalnız bırakmak istemedim, aynı peçeten bir çay kutusu ile peçetelik yapmaya karar verdim.


Kurstaki ilk çalışmalarım olması nedeniyle benim için çok önemliler :) Hem kullanmak istiyorum hem de kıyamıyorum. Bakalım açılış ne zaman olacak :))


13 Ocak 2011 Perşembe

İlk malzemelerim :)

İki ay önce ahşap boyama kursuna yazıldım. Hocamın yönlendirmesi sonucu ilk etapta gerekli olacak malzemeleri almıştım :))


Şimdi o kadar çok malzemem var ki kurstan eve taşımam pek mümkün olmuyor. Sanırım biraz yol almışım bu konuda :)

9 Ocak 2011 Pazar

Merhaba

Sevgili blogseverler, bir süredir ben de blogları uzaktan takip ediyordum ama artık benim de bir blogum var. Aslında hala yapım aşamasında ama dayanamadım ve duygularımı sizlerle paylaşmak istedim. Blogumda; severek yaptığım hobilerimden, gezilerimden, güncel konulardan kısacası Dido'nun hayatından kısa notları sizlerle paylaşıyor olacağım.

Heyecanımı benimle paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Görüşmek üzere, sevgiler..